START PAGE TITLE SECTION ============================== -->

Агенция за регионално развитие "влезе" и в дигиталната телевизия

Информация за унаследяването и трансфера на вашия бизнес, както и как  Агенцията за регионално развитие с Бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия – Пловдив (АРР БЦ МСП) подпомага този процес, бе излъчвана близо 20 пъти дневно по Digital TV, по време на един от най-мащабните национални форуми у нас  – “Седмица на дигиталните технологии в България“ – Bulgarian Digital Week, който се проведе от 23-и до 28 септември в рамките на 75-ото издание на Международния технически панаир Пловдив 2019.

Във видеоматериал Велизар Петров, изпълнителен директор на Агенция за регионално развитие с Бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия, коментира, че успешното унаследяване и трансфериране на бизнес е водещо за запазване на работни места и гаранция за продължаването на съществуващите фирми и е част от стратегическото управление на фирмата. Правилните отговори на въпроси като: кога, как, на кого и колко би струвало това, могат да направят една фирма богата или да я сринат до фалит. Те са ключът към успеха на всеки предприемач, решаващи за успешния бизнесмен. Освен това, поемането на бизнес е реална алтернатива за начинаещи предприемачи да заплуват в дълбоките води на пазарната икономика.

Експерти на АРР БЦ МСП взеха активно участие на специализираната тематична конференция “Speed Mentoring”, в която известни и изявени професионалисти даваха ценни съвети по актуални тематики в различни области, като присъстващите имаха възможност да се срещнат с тях и лично да получат ценни съвети и консултации, за подобряване на своя бизнес.

В рамките на Bulgarian Digital Week медийният експерт на Агенцията бе бъде модератор и лектор на Националната конференция за медии "Перспектива 2020". Големият медиен форум събра над 50 национални и регионални медии, PR и маркетинг специалисти и медийни експерти и бе включен в официалната програма на Панаира.

Успоредно с това специалното издание Digital Technology, Bulgarian Digital Week, публикува материал за "Унаследяване и трансфер на бизнес - част от стратегическото управление на фирмата", представен от Велизар Петров, изпълнителен директор на АРР БЦ МСП.


Share This Artcle :

... ... ... ...