START PAGE TITLE SECTION ============================== -->

СТРУКТУРИРАН КУРС ЗА МЕЖДУКУЛТУРНО ОБУЧЕНИЕ

Приключи обучението  по проекта СТРУКТУРИРАН КУРС ЗА МЕЖДУКУЛТУРНО ОБУЧЕНИЕ по програма Еразъм+, ключова дейност 1 сектор „Образование за възрастни“

Седемдневното обучението се проведе в началото на м. септември във Виена, Австрия при партньора по проекта е INMAD - International Institute for Managing Diversity,

От АРР с БЦ за МСП /Агенцията за регионално развитие с Бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия/ участваха 4 експерти и служители.

Участниците се запознаха обстойно с темите от предварителната програма и обогатиха своите знания и компетенции в областта на културата, различните култури в Европа и извън нея, а така също с културното разнообразие, културното съзнание чрез гмуркане в чуждите култури.

Всички повишиха своята компетентност за междукултурна комуникация, разнообразието  в различните култури и аспекти на междукултурното управление.

Участниците имаха възможност да се запознаят с много практически примери, както и да намерят отговор на много свои въпроси. Обучението бе възможност за генериране и на много бъдещи идеи.

Всички участници получиха сертификат за успешно завършен курс и Европас мобилност.

 

За повече информация

www.rda-bg.org

032 902 399

 

 

.

Share This Artcle :

... ... ... ... ...

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'redis' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: